Principală  —  IMPORTANTE   —   La 18 ani de activitate,…

La 18 ani de activitate, site-ul ZdG are o față nouă

Site-ul Ziarului de Gardă are o nouă „față”, care vine să-i ajute pe cei care ne citesc să aibă o navigare sigură, rapidă și plăcută. Noua pagină web, care va găzdui știrile, investigațiile reportajele și interviurile ZdG a fost lansată în această săptămână cu ocazia aniversării celor 18 ani de activitate ai Ziarului de Gardă.

Acest produs nu vine doar cu un design modern, ci este un site nou, cu un funcțional mult mai îmbunătățit. Odată cu lansarea noii versiuni a site-ului, Ziarul de Gardă își întărește poziția de actor de top pe piața informațională.

Astfel, site-ul zdg.md reprezintă acum un portal informațional complex, ce livrează informații la minut, disponibile atât în format clasic, cât și video, audio, podcasturi, acoperind tot spațiul informațional. În noul site informațiile sunt afișate în corespundere cu cele mai noi tendințe în domeniu, sistematizate după diverse criterii, pentru o mai bună accesibilitate, pot fi selectate rubrici și domenii de interes, pot fi accesate lejer diverse categorii de informații.

Imaginile grafice și video au fost îmbunătățite, articolele au devenit mai accesibile pentru cititori, care pot acum să navigheze mai ușor printre texte. Design-ul site-ului a fost optimizat pentru dispozitivele mobile, or, conform statisticilor, peste 90% din vizitatorii navighează de pe acestea. Este posibilă distribuirea produselor noastre în toate rețele sociale majore, direct de pe site.

Odată cu lansarea noului site am îmbogățit și gama de rubrici, adăugând pentru cititorii noștri noi subcategorii.

La rubrica Investigații cititorii noștri vor găsi cele mai noi anchete, dosare și toate edițiile emisiunii „Dincolo de investigații”.

La rubrica Reporter Special avem pentru cititorii reportaje, istoriile oamenilor care ne inspiră, fotoreportaje și interviuri.

La rubrica Blog avem articole despre și pentru diasporă, editoriale și articole din sănătate. Tot aici găsiți și subcategoriile gastronomie, arta de gardă, cititorul de gardă și viața redacției.

Iar la rubrica Consultat avem sfaturi juridice, politice și sociale pentru cititorii noștri.

Pe site-ul nostru găsiți și rubrica Video, unde o să puteți urmări anchete, reportaje sau interviuri, și în format video.

La fel, cititorii sunt încurajați să expedieze propriile știri, prin intermediul modului special elaborat, ce permite atașarea de conținut, imagini foto și video.

Abonați-vă la paginile de socializare ale ZdG și urmăriți articolele noastre de pe Facebook, Telegram, Instagram și Youtube pentru a fi primii care află adevărul.

Astăzi, 29 iulie 2022, Ziarul de Gardă împlinește 18 ani de activitate. Primul număr de ZdG a apărut la 29 iulie 2004, în plină guvernare comunistă. De atunci, practic în fiecare zi de joi, în paginile ziarului am publicat investigații, reportaje, interviuri și știri despre cele mai importante și actuale subiecte din R. Moldova.