Inspectoratul de Poliție Bălți, dotat cu mașini noi

Serviciul patrulare din cadrul Inspectoratului de Poliție din Bălți are cinci automobile noi de model „Dacia Logan”.

Noile autoturisme erau necesare poliţiştilor petru a-şi desfăşura activitatea calitativ şi a putea reacţiona prompt la solicitările cetăţenilor.

Astfel, automobilele vor oferi mai multă mobilitate Poliţiei, mai ales în localităţile din mediul rural, prin aceasta va creşte capacitatea de reacţie şi calitatea serviciilor prestate, iar ca urmare şi încrederea populaţiei în forțele de ordine.

Costul unui mijloc de transport este de 6 500 de euro.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *