Iarna în aprilie: Cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare de Cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării. Noaptea pe 15 aprilie sunt prognozate înghețuri la suprafața solului cu intensitatea de -1..-3 °С.

Pe parcursul spătămânii viitoare, ziua maximile termice vor fi de 13°С, iar noaptea, mercurul din termometre va coborî până la 4°С.

Foto antet: paradisverde.ro


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *