Principală  —  IMPORTANTE   —   Gările Auto anunță reluarea curselor…

Gările Auto anunță reluarea curselor regulate spre Odesa și Moscova

Foto: simpalsmedia.com

Gările Auto Moderne SRL anunță călătorii despre reluarea, începând cu 22 și 23 iunie, a activității mai multor curse regulate, precum ar fi Chișinău-Odesa și Chișinău-Moscova.

Informații importante pentru persoanele care planifică să călătorească în Ucraina:

1. La intrarea in Ucraina aveți nevoie de o poliță de asigurare (certificat), care ar acoperi cheltuielile legate de tratamentul COVID 19.
2. Persoanele care provin din țări cu o răspândire semnificativă, cum ar fi R. Moldova urmează a fi plasate în carantină pentru 14 zile la intrarea în Ucraina.
3. Persoanele care nu s-au aflat pe teritoriul țărilor cu răspândire semnificativă și au consimțit la autoizolare vor folosi serviciul electronic prin aplicația „Rămîi acasă”, pentru a nu fi supuși carantinei.
4. Lista țărilor cu răspândire ridicată se va reînnoi o dată la 3 zile fiind oferită Serviciului Grăniceri de Stat al Ucrainei.

Persoanele care planifică să călătorească în Federația Rusă sunt informate despre necesitarea deținerii următoarelor acte: pașaport rusesc sau permis de ședere.

La plecare din Gara Nord, reprezentantul oficial al transportatorului, va oferi fiecărui pasager asistență informațională despre modalitatea tranzitării prin Ucraina, inclusiv despre condițiile de traversare a frontierei cu Federația Rusă.