(foto) Șeful Inspecției de Stat în Construcții, la un hotel de lux, cu Marcel Pavel

Primele imagini cu Ghenadie Sajin, fostul administrator al firme lui Plahotniuc, Finpar Invest, care din această primăvară este șeful Inspecției de Stat în Construcții au fost făcute publice nu pe site-ul insituției pe care Sajin o conduce, ci pe contul de facebook al cântărețului român Marcel Pavel, cu care funcționarul își petrece vacanța pe litoralul turcesc.

ghenadie sajin“Va transmit multe salutari din vacanta!La o partida de pescuit, la invitatia prietenului meu Ghenadie Sajin!Turcia-Antalya-“Rixos Sun Gate”., scrie Marcel Pavel pe facebook, alături de o fotografie în care apare alături de Sajin (dreapta) și un alt bărbat. Aceștia sunt cazați în hotelul Rixos Sun Gate, aflat pe malul mării. În această perioadă, 7 zile de odihnă în acest hotel costă aproape 1000 de euro de persoană, cu masă All Inclusive, în cameră dublă, simplă. Prețul este mult mai mare dacă alegi o cameră de lux.

Jurnal.md scrie că pentru Sajin, această vacanţă nu este prima de la numirea sa în funcţie, la sfârşitul lunii aprilie. Sajin a mai plecat în concediu fără plată la două luni după ce s-a instalat la şefia Inspectoratului de Stat în Construcţii. Insitutuția notează că prietenia dintre Sajin, un apropiat al prim-vicepreşedintelui PD, Vladimir Plahotniuc, şi Marcel Pavel pare a fi una mai veche. Acum patru ani, Marcel Pavel a venit la Chişinău pentru a cânta la o recepţie organizată de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Moldova, fondată de oligarhul Vladimir Plahotniuc şi chiar a interpretat pentru acesta o piesă în limba rusă. Atunci, într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Chişinău, Marcel Pavel a vorbit despre prim-vicepreşedintele PD, Vladimir Plahotniuc, ca despre un “prieten”, pe care l-a cunoscut la nunta milionarului Gabriel Stati. Interpretul din România a cântat şi în campania electorală din 2014 pentru Partidul Democrat.

rixosPrecizăm că, Ghenadie Sajin a devenit în luna aprilie șef la Inspecția de Stat în Construcții, iar ulterior, a renunțat să administreze firma Finpar Invest, afiliată lui Vlad Plahotniuc, al cărui om de încredere ar fi. Sajin a participat la vânătoarea din Pădurea Domnească din decembrie 2012, la care a fost împușcat mortal Sorin Paciu.

Deși este funcționar, până acum, acesta a evitat să apară în public.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

  1. Leonid Moldovanu

    Si ce asa esit din comun ?, de parca lumea nu are dreptul de a se odihni. Acum jumate de facebook ii plin cu asa postari.

  2. Dorian Bordian

    El treaba buna sa faca in functie, da la mare poate merge cu cine vrea si unde vrea. Atita timp cit o face din bani proveniti legal si nu ca la Dodon din manipulari prostii si populisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *