Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Concurs național pentru excelență în…

Concurs național pentru excelență în gastronomia artizanală „Polonicul de Aur”

A treia ediție a concursului național pentru excelență în gastronomia artizanală „Polonicul de Aur” este dedicată ceaiurilor de plante și va avea loc duminică, 27 martie, la centrul expozițional MoldExpo.

f7a3a3db-ca7f-4eda-8073-48e178e837dc„În Moldova sunt mai multe concursuri naționale pentru vinuri, pentru business și pentru oameni de afaceri, însă nu este niciun concurs pentru produsele gastronomice artizanale. Acest concurs vine să descopere produse de casă, inedite, cu potențial comercial și să le dea un impuls pentru dezvoltare pe picior de antreprenoriat”, susține Tamara Șchiopu, organizatoarea concursului.

Amintim că primele două ediții ale concursului „Polonicul de Aur” au fost dedicate adjicăi și biscuiților de casă. Câstigătorii s-au ales cu trofee, diplome, cadouri, dar și oferte de a-și comercializa produsele în rețele de restaurante și cafenele din oraș.

Aprecierea produselor și premierea câstigătorului ediției a treia va avea loc în cadrul Târgului de Post „VEGAN SHOW”,la 27 martie, între orele 11.00 – 16.00 www.veganshow.md.

Compania EtnoGastronomica promovează alimentația sănătoasă, agricultura ecologică și metodele autentice de pregătire a bucatelor.