Citiți azi în ZdG

În ediția de azi, 14 februarie, a Ziarului de Gardă aflați detalii despre Loteria Națională sau cum parteneriatul public-privat de la televiziunea lui Vlad Plahotniuc este o afacere bulgară cu ramificații și dosare la Chișinău. Tot azi, aflați lecțiile de viață ale persoanelor care au învins în lupta contra alcoolismului. 

În același număr, citiți un interviu cu scriitoarea Anastasia Popescu, care a emigrat în SUA, despre experiența dureroasă a migrației și despre șansa la un viitor mai bun pe care vrem să-l oferim copiilor noștri.

Dosar: Loteria Națională: Parteneriatul public-privat de la televiziunea lui Plahotniuc, o afacere bulgară cu ramificații și dosare la Chișinău

Reporter special: „Nimeni nu iese singur din asta”

Exclusiv: Interviu cu Anastasia Popescu – „Despre rănile migrației”

Supliment: Profil de partid: Partidul Democrat

Profil Candidat: Iraida Bînzari

Sport: „Degetele mi-s albastre toate”
Istoria unui condamnat ajuns învingător în cel mai dur ultramaraton din lume

Editoriale

Alina Radu: Reporteri, politicieni și bombe
Aneta Grosu: Dodon și Ceaika

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *