Atenție la hoții de buzunare

Un locuitor al capitalei în vârstă de 32 de ani, anterior judecat pentru furturi, a fost reţinut de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru că ar fi sustras portmoneul cu bani din geanta unei doamne, în timp ce se deplasau cu maxi-taxi din sectorul Ciocana spre sectorul Buiucani din capitală.

Potrivit victimei, microbuzul de rută era aglomerat cu pasageri, iar momentul sustragerii portmoneului nu l-ar fi observat. Incidentul a avut loc dimineaţa, în timp ce femeia se deplasa spre serviciu, unde ar fi depistat lipsa portmoneului. Astfel, aceasta a telefonat la Serviciul specializat 902 unde a comunicat toate circumstanţele, precum şi semnalmentele suspectului.

Ulterior, în cadrul măsurilor speciale de investigaţii poliţiştii au identificat presupusul făptaş. Acesta şi-a recunoscut vinovăţia în cadrul acţiunilor de urmărire penală. El riscă amendă în mărime de la 6.000 la 10.000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ion-ion

    De bine de rau de hotii de buzunare ne protejam noi singuri. Dar cine? ne apara de hotii care conduc tara, adica de politicieni si guvernanti.

  2. tika

    moldova va fi demult in defolt si nici un parazit nu ar tinde la conducere,dacà nu SE vor accepta imprumuturile din partea capitalistilor,celor care au nevoe de suflete gratuite ca sà le spele coaele,,, arunca si arunca coaste ca la chini pentru ai trage kind vor si cum vor si la rindul sàu folosesc poporul la cele mai grele si murdare munci!!!

    astae forta banului si anume in aceasta perioada esà la ivealà toate curvele care se cumpàrà si se vind

    interesanta istorie va ramine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *