Ambasadorul Uniunii Europene: În seara magică a colindelor vă dorim să ningă asupra voastră cu pace, voie bună și prosperitate

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Peter Michalko, familia sa și întreaga Delegație a Uniunii Europene în R. Moldova le urează cetățenilor R. Moldova Sărbători Fericite.

Într-un mesaj video, transmis în limbile română și rusă, Ambasadorul Uniunii Europene, Peter Michalko, spune:

Sărbătorile de iarnă înseamnă familie, tradiție, cât și evaluări a ceea ce am făcut, precum și scopuri noi pentru anul ce vine. Sărbătorile de iarnă ne adună împreună în seara magică a colindelor în care vă dorim să ningă asupra voastră cu pace, voie bună și prosperitate într-un nou an cu multe reușite. Să pășim cu încredere înainte și să menținem valorile comune care înseamnă respectul și grija față de om. Vă dorim tuturor sărbători fericite, alături de familie, prieteni și oameni dragi. La mulți ani feriiți!

Felicitare de Crăciun

În această minunată zi de iarnă bucurați-vă de pace, lumină si căldură alături de toți cei dragi vouă. E sărbătoare, iar cu această ocazie Ambasadorul Uniunii Europene – Peter Michalko și întreaga Delegație UE în Republica Moldova vă urează Sărbători Fericite!

Geplaatst door European Union in the Republic of Moldova op Zaterdag 22 december 2018

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *