Alertă cu bombă la Palatul Național în timpul Congresului Sfatului Țării doi

Alertă cu bombă a fost dată la Palatul Național Nicolae Sulac, în momentul în care acolo se desfășoară Congresul de constituire a „Sfatului Țării doi”.

„La ora 10:00 un bărbat necunoscut a sunat la numărul 902 și a anunțat că Palatul Național este minat. La fața locului s-a deplasat grupa operativă însoțită de geniști și pompieri unde au fost efectuate verificările necesare. În cele din urmă s-a stabilit că a fost o alarmă falsă”, a anunțat Adrian Jovmir, ofițerul de presă a Poliției Capitalei.

Menționăm că, deși poliția a solicitat ca membrii Congresului să părăsesască încăperea, totuși aceștia au refuzat să iasă.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *