A fost prins un cetăţean al Federației Ruse, care a încercat să treacă ilegal frontiera

Oamenii legii au prins un cetățean din Federația Rusă care încerca să intre ilegal în România.

Astfel, la 21 ianuarie curent, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Oroftiana, un bărbat, care nu îşi justifica prezenţa în zonă. Bărbatul nu vorbește limba română, motiv pentru care a fost condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, în vederea stabilirii identităţii şi efectuării cercetărilor.

În urma verificărilor specifice efectuate, cu sprijinul autorităţilor din Ucraina şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este cetăţeanul din Federaţia Rusă, în vârstă de 35 de ani, şi a trecut pe jos frontiera româno-ucraineană cu intenţia de a ajunge la o biserica din România. Bărbatul a mai încercat să intre ilegal în România, la începutul anului 2011.

Poliţiştii de frontieră au întrerupt călătoria persoanei în cauză, căreia i-au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi au predat-o autorităţilor de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *