Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Președintele Dodon a avut…

VIDEO Președintele Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorii acreditați în R. Moldova

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorii acreditați în Republicii Moldova. Tema discuțiilor nu a fost anunțată de Președinție, iar după întrevedere, nici șefii misiunilor diplomatice, dar nici Igor Dodon nu au făcut declarații în fața jurnaliștilor.

La întrevedere au participat zeci de diplomați, iar ultimul care a părăsit clădirea Președinției a fost ambasadorul Federației Ruse, Oleg Vasnețov. Ulterior, Igor Dodon a precizat pe pagina sa de Facebook că l-a asigurat pe Vasențov că administrația președintelui își dorește să păstreze actuala majoritate parlamentară.

Tot astăzi, șeful statului a avut întrevederi separate cu ambasadorii SUA și UE, cu care a discutat despre riscurile unei posibile demiteri a Guvernului Sandu.

Întrevederea diplomaților cu președintele a avut loc la o zi distanță după ce Guvernul și-a asumat răspunderea pentru noile modificări la Legea Procuraturii, în sensul în care Maia Sandu va fi cea care va preselecta candidații pentru funcția de procuror general.

Foto: realitatea.md