VIDEO/ Candidatul Vitalie Voznoi, după un incident la secția de votare: „Votați pentru cei care nu se tem de așa situații stupide”

Candidatul Partidului „Stânga Europeană” la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Vitalie Voznoi, s-a arătat deranjat de faptul că reprezentanții secției de votare au fost împotrivă ca procesul să fie filmat.

El a mers la secția de votare împreună cu susținătorii lui și o pisică, despre care spune că a luat-o din stradă.

Cei care l-au însoțit au filmat, iar o persoană din cadrul secției a chemat poliția. De cealaltă parte, Voznoi a remarcat că alți candidați au fost filmați și a menționat că susținătorii lui dețin legitimație de jurnaliști, acuzându-i pe membrii biroului electoral că „nu cunosc regulile elementare”.

În context, candidatul a îndemnat cetățenii să voteze pentru oamenii care sunt activi și nu se tem de „astfel de situații stupide”.

„Credeți în miracol!”, a adăugat Voznoi.

ZdG vă prezintă aici un rezumat privind desfășurarea alegerilor de astăzi, 20 octombrie 2019:

LIVE TEXT/ Start vot. Alegeri locale generale și alegeri parlamentare noi. Mersul scrutinelor


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *