Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Victor Ponta: Trebuie să aveți…

Victor Ponta: Trebuie să aveți stabilitate și oamenii să știe cine este vinovat de marele jaf”

„Statul român este în continuare un partener de încredere pentru R. Moldova și va acorda sprijinul necesar pentru a ne mișca înainte în procesul de integrare europeană”, a declarat premierul român, Victor Ponta, în cadrul vizitei pe care o efectuează astăzi în R. Moldova.

Totuși, oficialul român a menționat că Moldova are nevoie de stabilitate, căci schimbarea frecventă a Guvernului agravează și mai mult situația în care se află țara. „Am venit să aduc cele mai bune gânduri. Felicitări pentru faptul că conduceți un guvern proeuropean. României i-a fost bine pentru că a intrat în UE, cred că și pentru dvs va fi bine. Însă, trebuie să aveți stabilitate și noi cu siguranță vă sprijinim. Nu pe toate greșelile României le-ați evitat. Am avut și noi criză bancară. Oamenii trebuie să știe cine este vinovat, căci nu poate să nu fie nimeni vinovat, căci asta înseamnă că acest lucru se va mai întâmpla”, a declarat Victor Ponta, în cadrul conferinței comune cu premierul Valeriu Streleț.

Totodată, Ponta a menționat că statul român va prijini Moldova inclusiv în investigația din sistemul bancar, prin instituțiile sale, dacă acest lucru va fi solicitat.