Streleț: „PLDM va acționa în maniera mâinilor dezlegate”

Noul lider al liberal-democraților, Valeriu Streleț a declarat astăzi că formațiunea rămâne la guvernare și că va acționa în „maniera mâinilor dezlegate”. Consiliul Naţional Politic al PLDM s-a astăzi într-o ședinţă extraordinară la sediul Preturii sectorului Râşcani al capitalei şi nu la sediul PLDM de pe strada Bucureşti, cum era până în prezent.

Premierul Valeriu Streleț nu a răspuns la întrebările jurnaliștilor referitor la acțiunile concrete ale partidului pentru viitorul apropiat, dar a precizat că dorește scoaterea țării dintr-un „cerc vicios”.
„A fost o discuție complexă. PLDM rămâne a fi nucleul reformelor din Republica Moldova și motorul proceselor de schimbare. După evenimentele de ieri, bine pregătite, selective, unilaterale, se cer acțiuni foarte ferme pentru a scoate țara dintr-un cerc vicios. PLDM rămâne la guvernare pentru a veni cu inițiative incomode pentru unii parteneri de coaliție, dar utile pentru oameni. Vom veni cu acțiuni. Nu anticipăm nimic. Avem convingerea că vom acționa în maniera mîinilor dezlegate.”, a declarat Streleț.
Şedinţa Consiliul Naţional Politic al PLDM are loc la o zi după reţinerea liderului acestei formaţiuni, ex-premierul Vladimir Filat. Acesta a fost reţinut în după amiaza zilei de joi pentru 72 de ore în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie.

Sursa foto: trm.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *