Socialistul Sergiu Fîntîna, ales președinte al raionului Fălești

Sâmbătă, 30 noiembrie, vicepreședintele organizației teritoriale a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Sergiu Fîntîna, a fost ales președinte al Consiliului raional Fălești.

Conform unui comunicat emis de PSRM, pentru candidatura lui Sergiu Fîntîna au votat „21 dintre cei 33 de consilieri din fracțiunile PSRM, PAS, Platforma DA, Șor, PDM și un consilier independent”.

Deputatul Radu Marian a declarat pentru ZdG că reprezentanții PAS s-au abținut de la vot.

Astăzi, 2 decembrie, în prima zi de lucru, Fîntînă, însoțit de vicepreședinții raionului, a avut o întrevedere cu angajații din cadrul serviciilor, secțiilor și direcțiilor Consiliului raional.

„În prezent, reprezentanții PSRM conduc 18 consilii raionale”, menționează formațiunea.

Foto: socialistii.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *