Raionul Călărași va fi condus de un socialist, votat în funcția de președinte de PSRM, PDM și Partidul „Șor”

Un fost candidat la funcția de deputat la alegerile din 24 februarie, a devenit președinte de raion. Socialistul Ștefan Bolea, lider al organizației teritoriale a PSRM, a fost votat astăzi, 29 noiembrie, în funcția de președinte al Consiliului raional Călărași.

Potrivit PSRM, pentru candidatura lui Ștefan Bolea și-au dat votul 17 din 33 de consilieri. Socialistul a fost susținut de consilierii din fracțiunile PSRM, PDM, Șor și un independent.

Conform datelor de pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, Bolea este tehnic agricultor de profesie și activează în cadrul Gospodăriei țărănești SGALL. Bolea nu declară nici un salariu obținut la locul de muncă, ci doar o indemnizație de circa 11 mii lei de la Consiliul local. În declarația de avere și interese personale pentru 2017 – 2018, Bolea indică că deține patru terenuri intravilane, o casă de locuit de 150 m2 și două autoturisme.

Până în prezent, candidații socialiștilor au fost aleși președinți în următoarele raioane: Rezina, Ocnița, Dondușeni, Drochia, Briceni, Dubăsari, Soroca, Ungheni, Basarabeasca, Rîșcani, Tefan Vodă și Anenii Noi.

Foto: socialistii.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *