„Socialist de caviar”

Iurie Leancă l-a numit pe Igor Dodon „socialist de caviar”. „Orice om, care nu are nimic de ascuns, ar trebui să se simtă în largul său când vorbește de propria persoană. Nu este și cazul lui Igor Dodon, care poate rosti vrute și nevrute despre alții, dar când e vorba să vorbească despre el, începe să se bâlbâie”. Astfel a comentat pe pagina sa de Facebook, Iurie Leancă, candidatul PPEM la funcția de Președinte al Republicii Moldova, care a criticat dur declarațiile lui Igor Dodon din cadrul emisiunii „În Profunzime”, difuzată ieri la postul PRO TV.

Totodată, Iurie Leancă, l-a întrebat pe liderul socialiștilor cum de „bârfele” apărute în presă, precum că acesta urmărește să-și cumpere o casă, „s-au transformat în realitate”.
„Sunteți în același timp prea sărac pentru a vă întreține din banii proprii, astfel că cereți sprijinul părinților pensionari, dar și prea bogat pentru a locui într-un apartament, cumpărând o casă despre care în urmă cu doi ani spuneați că nici gând să vă aparțină la acel moment sau în viitor”, a mai scris Iurie Leancă.
În final, Președintele PPEM, a comentat prestația lui Igor Dodon, numindu-l „socialist de caviar”. „Cine sunteți cu adevărat, domnule Dodon? Vă prezentați ca fiind un om simplu, care trăiește din banii soției și ai părinților, dar în realitate singur v-ați format imaginea socialistului de caviar”, a declarat acesta.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *