Silvia Radu: „Am citit programele celor doi candidați. Am ales rațional…”

Fosta candidată la Primăria Chișinău, Silvia Radu, susține că și-a dat votul pentru persoana care va putea face lucruri bune pentru capitală. Pe pagina sa de Facebook, ex-primara Chișinăului, instituită în funcție de viceprimarul Nistor Grozavu, a scris că a analizat timp de două săptămâni programele electorale ale celor doi candidați și că astăzi a ales „rațional”.

„Am fost să îmi exercit dreptul de vot. Am urmărit atent ultima perioadă de campanie. Am citit programele celor 2 candidați. Am ales rațional, pe cel care, cred eu, va putea face lucruri bune pentru Chișinău”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

În primul tur de scrutin, Radu a înregistrat un rezultat de 17,65% din voturi.

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *