Sectorul Buiucani are un nou vicepretor

Valeriu Nemerenco a fost suspendat din funcția de vicepretor al sectorului Buiucani în conformitate cu art. 76, lit. b) din Codul muncii, care prevede drept motiv boală sau traumatism.

Conform unei dispoziții semnate de către primarul general interimar al municipiului Chișinău, Adrian Talmaci, începând cu 9 septembrie, „pe perioada suspendării raporturilor de serviciu ale lui Valeriu Nemerenco”, în funcția de vicepretor al sectorului Buiucani a fost numită Angela Munteanu-Pojoga.

Aceasta este jurnalistă de profesie și a fost candidata nr. 55 în lista blocului ACUM pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. În prezent, ea este membră a Partidului Acțiune și Solidaritate și antreprenoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *