Saakașvili: „Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Am întrecut Moldova la sărăcie”

„Ucraina este cea mai săracă țară din Europa. Am întrecut Moldova la sărăcie. E o mare rușine”, a declarat Mihail Saakașvili, fostul guvernator al regiunii Odessa, scrie segodnya.ua.

„Ucraina nu poate fi cea mai săracă țară pe cap de locuitor din Europa. E o mare rușine. Această elită politică a adus-o la sapă de lemn. Am întrecut Moldova. Moldovenii, cu tot respectul, râd de noi. Ei au drumuri mult mai bune și mai mult venit pe cap de locuitor decât ucrainenii, chiar dacă nu au nici oțel, nici petrol, nici măcar ieșire la mare”, a subliniat Saakașvili.

Mihail Saakașvili a depus luni, 7 noiembrie, cererea de demisie din funcția de guvernator al regiunii Odessa, acuzându-l pe președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, de implicare în acțiuni de corupție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *