Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția unei deputate după plecarea…

Reacția unei deputate după plecarea lui Petru Știrbate

După plecarea lui Petru Știrbate din fracțiunea parlamentară a PLDM, deputata Maria Ciobanu a scris pe facebook un mesaj în care comentează plecarea acestuia. Aceasta spune că fostul deputat nu era demn de partid.

„Mare „politician”! O coadă de topor și un corupt până-n măduva oaselor… Cine i-a scris așa-zisa declarație, trebuie să se ostenească mult și bine, pentu a-i tălmăci conținutul. Știrbate nu poate închega un enunț simplu, darămite o asemenea declarație! Are omul probleme de logică și mai este rău certat cu gramatica. Ne-a făcut rău de rușine la Orhei, angajând în toate funcțiile publice rude de sânge și rude prin alianță: soție, nănașă, nănaș, fină de cununie etc. Și-a construit în timp de un an calendaric o casă-castel în Parcul de cultură și odihnă din orașul Orhei, sfidând toate legile și bunul-simț. Și parcă toate acestea nu erau de ajuns, și-a mai tras niște bani din Fondul rutier pentru un drum în fața casei, ca să nu-și murdărească Baronul încălțămintea când se plimbă cu barca pe lacul din fața casei.

În calitate de mare DOCTOR n-a făcut în viața sa o intervenție chirurgicală, cea mai simplă… Vocația lui Știrbate este căratul cepii și a tot ce crește pe terenuri străine!

De ce nu am luat măsuri? I s-au cerut explicații, colegii nu au dorit ca el să se mai regăsească în lista pentru parlamentare, dar l-a găsit pe acel care astăzi i-a scris declarația și care a insistat să-l acceptăm, cu promisiunea că el va avea „grijă” ca astfel de fărădelegi să nu se mai repete. Slavă Domnului, am scăpat de un membru de partid de o lăcomie animalică”, susține membra PLDM.

Amintim că ieri, 17 septembrie, Petru Știrbate, până de curând deputat PLDM, a anunțat că părăsește fracțiunea PLDM din Parlament. Acum, Alianța pentru Integrare Europeană, formată din PLDM, PD și PL are doar 51 de mandate oficiale, numărul minim cu care pot fi votate proiecte de lege.