Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția primarului ales, Ion Ceban,…

Reacția primarului ales, Ion Ceban, după ce blocul ACUM a anunțat că nu va face majoritate cu PSRM în CMC

Primarul ales, socialistul Ion Ceban, susține că își asumă toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a Primăriei și că este pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC.

Declarațiile lui Ceban vin după ce, astăzi, liderul Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a anunțat că blocul electoral ACUM nu va face nicio majoritate cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC).

„Mulțumesc domnului Năstase pentru urările de succes în activitatea mea de primar general al capitalei, care va începe imediat ce mandatul va fi validat.

Sunt recunăscător pentru disponibilitatea colegilor din bloc, de a susține în CMC proiectele de interes comunitar.

Propunerea de asumare a responsabilităților pe care am făcut-o anterior a avut același scop, să muncim împreună pentru rezolvarea problemelor oamenilor și municipalității.

Eu, deja mi-am asumat toată responsabilitatea pentru gestionarea eficientă a primăriei și sunt pregătit pentru munca constructivă sub orice formă cu toți consilierii din CMC”, a scris Ceban pe Facebook.

Astăzi, 5 noiembrie, blocul electoral ACUM a anunțat că nu va face coaliție cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău (CMC). Detalii aici