Podul de Flori va fi relansat sâmbătă, la Prut

Podul de Flori la Prut va fi relansat, la Ungheni, sâmbătă, 11 iulie 2015, ora 10:00. Mii de oameni de pe ambele maluri ale Prutului vor reface la Ungheni celebrele ,,Poduri de Flori” de la Prut, din anii ’90. Participanții la eveniment din Republica Moldova vor trece pe jos podul feroviar Eiffel, aflat la 20 km de Iași, spre România. Printre aceștia se vor afla și cei o mie de tineri porniți pe jos din Marea Adunare Națională de la Chișinău, spre București, în Marșul lui Ștefan cel Mare.
Deplasarea se va face organizat, din Chișinău, cu autocarul, sâmbătă, 11 iulie, ora 07:00, din scuarul Academiei de Științe, iar întoarcerea va fi imediat după încheierea evenimentului. Costurile deplasării vor fi acoperite integral de Acțiunea 2012.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Rusu Mihai

    Podul de flori,dupa mine a fost o mare manipulare KGB-ista care ne-a descarcat tensiunea sentimentala de unire cu Romania,patronata de multi politicieni sau patrioti manipulati si ei,ducand la un pod de flori-frumoasa idee,care ne-a facut sa nu ne unim atunci cu tara mama-Romania,cand era momentul,apoi s-a facut razboiul pt.Transnistria,tot de frica unirii si iata ca nu suntem uniti nici acum ,dupa atatia ani de moldovenism independent dirijat de Rusia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *