PN protestează în fața reședinței șefului statului

Partidul Nostru organizează o acțiune de protest în fața Reședinției Șefului Statului Nicolae Timofti.

Aceștia cer demisia lui Nicolae Timofti. Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru susține că e inadmisibil ca în fruntea unui stat să fie o persoană în care oamenii nu au încredere. Acesta a vorbit despre rezultatele prezentate de Barometrul Opiniei Publice. „Timofti nu este președintele ales de popor așa că îl sfătuim să-și dea demisia”, susține Usatîi.

Totodată, Usatîi spune că acum este organizat „jaful secolului II”.  „În următoarele zile voi veni cu mai multe detalii despre acest jaf. Vreau să vă spun că noul premier nu este încă ales pentru că, potrivit surselor mele, acum este organizat al doilea jaf mare, în care se încearcă să se fure ceea ce a rămas”, a adăugat politicianul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Simion

    Andropauzatul Partidei Nostra-Cosa, un alt gen de ETA sau IRA, un alt soi si mai jegos de Griska vagabondul din targul Hancesti, bate apa-n piua si piua-na apa si se petardeaza genital la mijloc de codru des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *