Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   OPINIE: Marii bărbați politici ai…

OPINIE: Marii bărbați politici ai Moldovei au intrat în fibrilație

Jurnalistul Vitalie Ciobanu îşi exprimă opinia vis-a-vis de situaţia creată în cadrul Alianţei de guvernare după înaintarea Maiei Sandu în calitate de candidată pentru funcţia de premier.

Se pare că marii bărbați politici ai Moldovei, liderii nou-formatei alianțe de guvernământ, au intrat în fibrilație, după ce au luat cunoștință de exigențele formulate de Maia Sandu pentru a putea să-și asume conducerea guvernului. Pe Mihai Ghimpu l-am văzut acum două zile într-o sublimă prestație televizată. La PD putem ușor presupune reacțiile și mai ales interesele pe care declarațiile doamnei Sandu le afectează.

Am un mesaj pentru Vlad Filat. Dacă renunță să o susțină pe Maia Sandu, dacă bate în retragere și înghite o nouă umilință, viitorul său politic și al PLDM-ului se va face praf și pulbere. Și e păcat de un partid care începuse bine, cu mulți oameni de calitate (și când spun asta mă refer și la unii dintre cei care l-au părăsit, mai de voie sau de nevoie). Dar mai ales e păcat de Moldova… Aici am ajuns. În zidul ăsta ne-am proptit. Mai departe nu mai e loc de întors. „Ori noi pe ei, ori ei pe noi”, nu-i așa, Dorin Chirtoacă?…

Opinia a fost preluată de pe pagina de Facebook a lui Vitalie Ciobanu