Ministerul Finanțelor are un nou viceministru

Iurie Cicibaba a fost numit astăzi în funcția de viceministru al Finanțelor. Inițiativa a fost susținută de către întregul cabinet de miniștri.

Cicibaba a activat anterior în domeniul fiscal, fiind implicat și în proiectul de dezvoltare USAID Brite și a fost membru al Camerei American de Comerț din Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. andrei balan

  Actuala guvernare s-a pus bine pe munca, iar daca au nevoie de cadre noi nu au decit sa le concentreze in munca. Este chiar de mentionat ca in doar doua luni s-a reusit un adaos la buget de aproximativ 23% comparativ cu aceleasi luni a anilor trecuti. Daca se va continua in aceiasi maniera atunci actuala guvernare cred ca ar putea pe viitor sa reuseasca sa se descurce si fara ajutoare externe. Sper sa nu sa se opreasca aici.

 2. ivan cel groaznic

  Alt bandit, pus pe furat . Pana cand mai suportam furturile lor? Hai sa importam DNA din Romania, poate face lumina aicea ?!!!

 3. Dracon

  Un nou profisionist cu o experienta vasta in cele mai dezvoltate tari din lume va face parte din echipa lui Filip, si asta dupa ce noul Guvernator al BNM a fost numit Cioclea un alt mare profisionalist cu o experenta vasta de peste 17 ani in Franta.

 4. Gore Sofia

  Premierul a creat o echipa de persoane ce poseda capacitati profesionale de nivel inalt, capabile de a asiguara progresul si evolutia RM.

 5. Teodor Țăranu

  Un nou client care va avea de reformat domeniul finantelor distrus de PLDM si Arapu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *