MAE face apel la toate forţele pro-europene din R. Moldova pentru constituirea unei alianţe solide

Ministerul Afacerilor Externe al României consideră ca toate forțele pro-europene din R. Moldova trebuie să dea dovadă de responsabilitate și solidaritate, pentru constituirea, cu eforturi conjugate, a unei alianțe solide, care să fie în măsură să susțină un Guvern angajat în direcția continuării procesului de integrare europeană.

Aceasta este o responsabilitate impusă de reușitele de până acum ale R. Moldova pe traseul european, ca și de votul din 30 noiembrie 2014, care s-a materializat într-un mandat majoritar pentru opțiunea europeană.

Ministerul Afacerilor Externe își exprimă convingerea că înțelepciunea și maturitatea forțelor politice de la Chișinău vor prevala, în interesul tuturor cetățenilor R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Mihai

    Pai cei de la MAE de la Bucuresti sa-i sune pe liberali si sa-i convinga sa mai lase la o parte interesele personale de partid, conditiile lor exagerate si in final sa dea dovada de responsabilitate in procesul de negocieri cu cei din PDM si PLDM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *