Guvernul a ales noul director al AGEPI. Ce venituri și proprietăți are acesta?

Cabinetul de miniștri au votat în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului candidatura Liliei Bolocan, la funcția de director general al Agenției Naționale pentru Protecția Intelectuală (AGEPI).

Această decizie vine după ce ieri, 30 mai, șeful statului a semnat cererile de demisie a liberalilor, printre care a fost și Octavian Apostol, fost director AGEPI.

Lilia Bolocan a fost director la AGEPI până în septembrie 2015 când și-a dat demisia.  Conform declarației de venituri și proprietăți, Lilia Bolocan a declarat că în perioada 1 ianuarie 2015 – 28 noiembrie 2015 a obținut un venit de peste 435  de mii de lei. Totodată, ea susține că, începând cu anul 2012, are un apartament cu o suprafață totală de 75,5mp și un teren agricol de 10,07 ha.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *