Greceanîi solicită convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

O sesiune extraordinară a Parlamentului ar putea avea loc între 12-16 august. Un demers în acest sens a fost înaintat de șefa Legislativului, Zinaida Greceanîi, către Biroul permanent al instituției.

Demersul către Biroul permanent al Parlamentului ar urma să conțină motivul convocării sesiunii extraordinare a Parlamentului și ordinea de zi.

Potrivit legii, în cazul în care Parlamentul nu se află în sesiune ordinară, acesta se poate întruni în sesiune extraordinară sau specială la cererea preşedintelui Republicii Moldova, a preşedintelui Parlamentului sau a 1/3 din numărul deputaţilor.

Ultima ședință a Parlamentului din sesiunea primăvară-vară a avut loc la 31 iulie. Zinaida Greceanîi a anunțat atunci că începând din 12 august vor avea loc ședințe extraordinare ale Legislativului.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *