FOTO/ VIDEO. Încă o secție de votare, „luată cu asalt” de cetățenii din regiunea transnistreană

Mai multe autobuze și microbuze cu alegători au parcat în preajma secției de votare din localitatea Coșnița, raionul Dubăsari, acolo unde este deschisă o secție de votare pentru cetățenii R. Moldova din stânga Nistrului.

Zeci de mijloace de transport care aduc oameni din regiunea transnistreană în mod organizat la secțiile de votare au fost surprinse în orașele Căușeni și Ștefan Vodă, dar și în comuna Doroțcaia, raionul Dubăsari:

Urmăriți live pe ZdG toate evenimentele din ziua alegerilor parlamentare:

LIVE/ Moldova alege Parlamentul. Primii alegători aduși în mod organizat

Accesați harta interactivă pentru a vedea toate circumscripțiile uninominale deschise în țară și peste hotare, adresele secțiilor de votare și a găsi informații despre toți candidații care aspiră la un mandat de parlamentar.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *