Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (foto noi) CONFIRMAT: Mașina de…

(foto noi) CONFIRMAT: Mașina de 720 de mii de lei a Moldatsa, avariată după un accident rutier

Mașina condusă de Vadim Gugea, șeful Moldatsa a fost implicată într-un accident rutier. Informația este confirmată de alte fotografii, trimise pe adresa redacției de către un cititor. Din imagini se observă că mașina implicată în accident are aceleași numere de înmatriculare cu cele ale întreprinderii Moldatsa, iar un bărbat care are caracteristicile lui Vadim Gugea se afla la locul accidentului. „Rog să atrageți atenție la distrugerea gardului de pe marginea drumului care nici astăzi nu a fost reparat”, ne anunță cititorul.

 Ziarul de Gardă a scris ieri că mașina de serviciu condusă de administratorul Întreprinderii de Stat „MoldATSA” , Vadim Gugea ar fi fost implicată într-un accident rutier. Fostul șef al întreprinderii, Sorin Stati a publicat pe Facebook o fotografie cu un automobil avariat, despre care susține că este mașina de servicu a lui Gugea, o Toyota Highlander cumpărată în 2014 de fosta conducere a întreprinderii cu 720 de mii de lei. Stati mai scrie că în momentul accidentului la volan se afla însuși Gugea, care utiliza însă mașina în afara orelor de serviciu. Pe pagina oficială a ÎS MoldATSA nu este publicată vreo informație despre faptul că mașina  instituției ar fi fost avariată, iar încercările de a-l contacta pe Vadim Gugea nu s-au soldat cu succes. Respectiv, până la acest moment nu există o confirmare oficială a faptului că mașina deteriorată aparține ÎS „MoldATSA”.

ZdG a intrat încă acum câteva zile în posesia altor fotografii cu mașina avariată care aparține MoldATSA, însă a evitat să publice această informație până la verificarea ei. Zilele trecute, Vadim Gugea a evitat să discute cu ZdG la acest subiect. El nu a răspuns la telefon și nici la sms-uri sau mesaje trimise prin aplicația viber. 

Mașina cumpărată de Moldartsa cu 720 de mii de lei în 2014 era folosită de Vadim Gugea, șeful Moldatsa.