VIDEO/ Anunțul făcut de președintele R. Moldova, Igor Dodon, după ședința săptămânală cu Chicu și Greceanîi

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și prim-ministrul, Ion Chicu s-au întrunit astăzi, 2 decembrie, în ședință săptămânală de lucru.

„Principalul subiect discutat astăzi este convocarea Consiliul Suprem de Securitate. Urmează să convoc Consiliul cu noua componență. Urmează să fie discutate patru subiecte importante.

  1. Furtul miliardului, aici ne interesează poziția noului procuror general. Ne interesează procesul de urmarire a activelor.
  2. Sectorul energetic. Trebuie să discutăm și cu cei de la MoldovaGaz, este necesar să discutam despre sezonul rece.
  3. Aeroportul Internațional Chișinău. Acest aeroport a fost concesionat cu încălcarea legislației. Noi insistăm pe rezilierea acestui contract de concesionare.
  4. Scandalul interceptărilor. Eu vreau ca responsabilii să vină la Consiliu și să ne spună ce se întâmplă la acest capitol.
    Dublele identități. Au fost prezentate unele date și urmează să mai fie prezentate și alte date. După sedința Consiliului, ce o sa putem spune, o sa spunem, ceea ce nu reprezintă secret de stat.

Cel mai probabil ședința va avea loc miercuri”, a declarat Dodon.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *