Ceban, într-o vizită de lucru la București

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, se află joi, 5 decembrie, într-o vizită de lucru în capitala României.

Acesta a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii de la întrevederea cu primarul sectorului 1 al municipiului București, Daniel Tudorache, menționând că urmează să mai aibă două întrevederi, fără a preciza cu cine.

Sunt într-o vizită de lucru la București. Deocamdată, am avut o primă întrevedere cu primarul sectorului 1, Daniel…

Geplaatst door Iv Ceban op Donderdag 5 december 2019

Anterior, el a declarat că a fost invitat de către primarul general al capitalei României, Gabriela Firea. Primăria București a subliniat pentru presa română că Firea nu are programată o întrevedere cu Ceban.

Ion Ceban a efectuat prima sa vizită oficială în calitate de primar al municipiului Chişinău, la 28 noiembrie, la Moscova. Acesta a avut întrevederi cu edilul Moscovei, Serghei Sobyanin, și vicepremierul Dmitri Kozak.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Ion

    A ajuns si Ceban(Ivan) sa minta ça si Dodon. Ce, tôt PSRM e plin de minciunosi. G. Firea nu poate minti la aceste maruntisuri, cu toate ça face parte din “ciuma Rosie”. Poate ii vine si lui Ivan mintea la cap. Ce are El cu proectul reparatiei liceului nu inteleg. Despre asta se vorbeste cu mult inainte de “nasterea” multiubitului primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *