Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, și-a dat demisia

Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție, și-a dat demisia. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Motivul demisiei ar fi informațiile apărute recent în presă, potrivit cărora șeful Procuraturii Anticorupție (PA) ar fi fost implicat într-un caz de șantaj și de presiune asupra unui om de afaceri, notează portalul deschide.md.

Serviciul de presă al Procuraturii Anticorupție ne-a informat că în prezent Viorel Morari se află în concediu. Am încercat să îl contatctăm, însă telefonul acestuia este deconectat.

Viorel Morari este șef al Procuraturii Anticorupție din aprilie 2016, atunci când a fost desemnat în funcție de către Consiliul Superior al Procurorilor, în urma unui concurs. Anterior Morari a asigurat, timp de jumătate de an, interimatul funcției de șef al PA.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Cozi topor dea lu Plaha, fug ca sobolani de pe corabie , pentru a scapa de raspundere Degraba va face picioare lungi in Evropa, sa se piarda urma la el, ca de bani nu este problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *