(VIDEO) Polițistul din sat a fost audiat repetat în dosarul Victoriei Pruteanu

Cur­tea de Apel Chi­și­nău a continuat să examineze cauza penală în care Vic­to­ria Pru­teanu a fost con­dam­nată la trei ani și opt luni de deten­ție pen­tru că și-a înjun­ghiat soțul care o bătea. Instanța a accep­tat demer­su­rile păr­ți­lor, iar la ședința din 14 septembrie a audi­at supli­men­tar polițistul Victor Braghiș, șeful postului de poliție din localitatea Onești, Strășeni.

Sursa Video: www.ZdG.md

Deși el este cel care trebuia să o apere pe Victoria Pruteanu de soțul agresiv, se pare că acesta era în relații bune cu agresorul, chiar el o spune că se sunau des. Polițistul recunoaște că l-a luat la evidență pe Vasile Pruteanu ca agresor familial și că a primit mai multe sesizări de la Victoria cu privire la violență. 

Sursa Video: www.Curaj.TV

Referințe:

Vezi toate refe­rin­țele des­pre Vic­to­ria Pru­teanu pe ZdG


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *