(VIDEO) În ce condiții se produc semifabricate din carne chiar în centrul Chișinăului

Un șir de încălcări, precum condiţii sanitaro-igienice necorespunzătoare și carne fără acte de proviniență, au descoperit polițiștii la un agent econoimic din capitală care desfășura activitate de prelucrare, preparare şi procesare a semifabricatelor din carne. Ofiţerii de investigare  a fraudelor economice ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie mun.Chişinău, de comun acord cu angajaţii Direcţiei Municipale pentru Siguranţa Alimentelor au documentat cazul  și anunță că vor fi sesizate serviciile de siguranță a alimentelor și Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor.


Conform legislaţiei în vigoare, responsabilii de activitatea întreprinderii riscă sancţiune sub formă de  amendă de până la 10 000 lei şi suspendarea autorizaţiei de activitate.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *