Trei tineri, reținuți după ce au atacat un taximetrist

Oamenii legii au reținut trei indivizi, care ar fi atacat un taximetrist pe stradă, deposedându-l de bani şi alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc în sectorul Râşcani al capitalei, iar Poliţia a fost imediat alertată în jurul orei 23:00, de către victimă.

În timpul intervenţiei poliţiştilor, bănuiţii au opus rezistenţă, încercând să fugă de la locul faptei. Aceştia au fost imobilizaţi, încătuşaţi şi escortaţi la inspectoratul de sector pentru audieri. Suspecții s-au dovedit a fi originari din raioanele Soroca şi Donduşeni, cu vârstele cuprinse între 20 şi 25 ani, domiciliaţi temporar în capitală.

În cadrul procesului penal de documentare, indivizii şi-au recunoscut cu lux de amănunte intenţiile şi acţiunile criminale. Aceştia au deposedat taximetristul în vârstă de 28 ani, de mijloace financiare în sumă de aproximativ 500 de lei, un telefon mobil şi un video registrator, după ce i-ar fi pus cuţitul la gât. În pofida acestui fapt, victima a reuşit să alerteze echipajele poliţiei 902.

Actualmente, suspecții se află în custodia Poliţiei capitalei şi sunt cercetaţi penal pentru atac tâlhăresc. Astfel, ei riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 până la 10 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *