Sistemul judecătoresc, în căutare de magistrați. Sunt vacante 37 de funcții

În instanțele din R. Moldova sunt vacante 37 de funcții de judecător. Instanța cu cea mai mare insuficiență de judecători este Curtea Supremă de Justiție, unde sunt vacante cinci fotolii de magistrat. Câte trei funcții de judecător sunt vacante la Curtea de Apel Chișinău și Judecătoria Cahul.

Subiectul privind locurile vacante de magistrat este inclus în agenda ședinței din 16 aprilie a Consiliului Superior al Magistraturii, când urmează a fi anunțate concursuri pentru suplinirea funcțiilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *