Reţinuţi de poliţişti, pentru că ar fi înjunghiat un taximetrist

Oamenii legii au reținut doi tineri de 22 şi, respectiv, 27 de ani, originari din oraşul Comrat şi Tiraspol.

Indivizii sunt bănuiţi de atac tâlhăresc cu aplicarea violenţei asupra unui taximetrist în vârstă de 27 ani. Victima a fost înjunghiată cu un cuţit de mai multe ori pe suprafaţa corpului, după ce i-ar fi dus în comuna Stăuceni, fiind deposedat de bani, telefoane mobile şi alte bunuri materiale. Incidentul a avut loc la 11 ianuarie curent.

Actualmente, ei se află în custodia poliţiei capitalei și sunt cercetaţi penal. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 12 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *