Reţinut pentru atac asupra unei case de schimb valutar

Un individ în vârstă de 29 ani, domiciliat în capitală, a fost reţinut de către oamenii legii, în flagrant delict, când a intrat în incinta unei case de schimb valutar, încercând să deposedeze casieriţa de bani. Acesta a fost încătuşat şi escortat la inspectorat pentru audieri conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

Atacul a avut loc în seara zilei de 31 octombrie, curent, pe bulevardul Dacia al sectorului Botanica. Potrivit datelor constatate preliminar, cu cagulă pe cap a pătruns forţat în camera unde se afla safeul, ameninţând verbal casieriţa de 35 ani, a încercat să sustragă mijloac financiare din aparatul de casă şi control, precum şi din safeu. Astfel că, victima a opus rezistenţă atacatorului şi a alertat agenţia de pază, precum şi echipele mobile ale poliţiei ce patrulau prin zonă.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul de Detenţie Provizorie al Diecţiei de Poliţie a mun.Chişinău, care şi-a recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte în cadrul acţiunilor de urmărire penală. Potrivit legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *