Reținut, în timp ce fura dintr-o piață din capitală

Oamenii legii au reținut o persoană, care încerca să fure dintr-o piață din sectorul Botanica. La 12 ianuarie curent, după miezul nopții, pe str. Cuza-Vodă din capitală, în timpul patrulării pentru asigurarea ordinii publice și combaterea unor eventuale infracțiuni, un echipaj de patrulare a observat cum peste gardul pieții din apropiere o persoană necunoscută aruncă niște bunuri. Odată cu polițiștii, acest lucru a fost observat și de paznicul pieții care a strigat după ajutor precum că cineva sparge gheretele.

Auzind acestea, suspectul care tocmai reușise să scoată toate bunurile dintr-o gheretă și încerca să spargă alta, a sărit gardul și a încercat să fugă. Însă, în cele din urmă, el a fost reținut de polițiști și escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Botanica.

În buzunarul individului a fost găsit mânerul ușii de la a doua gheretă pe care acesta intenționa s-o jefuiască.

Suspectul are 29 de ani, locuiește în Chișinău și nu este la prima abatere de la lege pentru infracțiuni similare. Acesta a încercat să propună bani inspectorilor, doar ca să-l lase să plece. După ce propunerile sale au fost refuzate, bărbatul și-a recunoscut vina, pe numele lui fiind deschisă o anchetă. Acesta riscă în baza art.186 din Codul Penal al R. Moldova „Furtul”, amendă până la 6 000 de lei amendă sau până la 2 ani de închisoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *