Principală  —  IMPORTANTE   —   Procurorii au expediat în instanța…

Procurorii au expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a bărbatului care, la începutul lunii ianuarie, a snopit în bătaie un tânăr în vârstă de 30 de ani în fața unui club de noapte din capitală

Procuratura municipiului Chișinău a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a bărbatului care, pe 2 ianuarie curent, a snopit în bătaie un tânăr în vârstă de 30 de ani în fața unui club de noapte din capitală. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Oleg Afanasii, șeful Procuraturii municipiului Chișinău.

Bărbatul, plasat în arest preventiv, este învinuit de săvârșirea infracțiunilor de huliganism și vătămarea intenţionată medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

„Acum, el este plasat în izolator. Noi l-am trimis în judecată în stare de arest preventiv”, a declarat Oleg Afanasii.

La începutul lunii ianuarie curent, autoritățile au inițiat o cauză penală după ce un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost snopit în bătaie de un bărbat în fața unui club de noapte din capitală.

Anterior, solicitată de ZdG, Svetlana Scripnic, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, serviciul relații publice, ne-a comunicat faptul că incidentul a fost înregistrat duminică, 2 ianuarie, la ora 03:30. Detalii aici.

Ulterior, pe 5 ianuarie, reprezentanții poliției au anunțat că bărbatul, care a snopit în bătaie un tânăr în vârstă de 30 de ani în fața unui club de noapte din capitală, a fost plasat în izolator pentru 30 de zile.