Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Autoritățile au inițiat o…

VIDEO Autoritățile au inițiat o cauză penală după ce un tânăr a fost snopit în bătaie de un bărbat în fața unui club de noapte din capitală

Foto-simbol

Autoritățile au inițiat o cauză penală după ce un tânăr în vârstă de 30 de ani a fost snopit în bătaie de un bărbat în fața unui club de noapte din capitală.

Solicitată de Ziarul de Gardă, Svetlana Scripnic, ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, serviciul relații publice, ne-a comunicat faptul că ancheta se află în curs de desfășurare, iar cazul a fost înregistrat duminică, 2 ianuarie, la ora 03:30.

„Am fost informați de către Institutul de Medicină Urgentă că pe data de 2 ianuarie, dimineața, a avut loc un conflict între două persoane la un club din sectorul Ciocana al capitalei. Victima, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost agresat fizic și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorul a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani. Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform art. 287, Cod penal „huliganism””, a declarat Scripnic.

Actualmente, tânărul care a fost snopit în bătaie, este internat în Secția traumatologie de la Institutul de Medicină Urgentă, în stare de gravitate medie.

„Pacientul are o fractură a osului tibial drept cu deplasarea fragmentelor, contuzia și excoriația feței și a umărului drept. Este internat în Secția traumatologie de la Institutul de Medicină Urgentă, în stare de gravitate medie”, a declarat Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, pentru ZdG.

Pe rețelele de socializare a fost publicat un video în care tânărul de 30 de ani a fost luat la bătaie în fața unui club de noapte din capitală.

Atenție! Imaginile video vă pot afecta emoțional și conțin limbaj licențios!