Împușcau la nimereală pe străzile capitalei

Un grup de tineri împușcau la nimereală pe străzile capitalei în noaptea de 31 mai spre 1 iunie curent.

Oamenii legii au oprit automobilul cu care se deplasau aceștia. În automobil erau patru tineri de orgine israeliană cu vârsta de 20 și 21 de ani, studenți la o Universitate din mun. Chișinău. Trei dintre aceștia, cu excepția șoferului erau sub influența alcoolului, iar asupra lor, forțele de ordine au depistat două pistoale de model BRUNI MOD P4, calibru 8 mm și GOP calibru 8 mm, ambele modele de orgine italiană și o cutie goală de cartușe.

Tinerii au fost conduși la IP Botanica. Pe numele acestora, Poliția a inițiat o cauză penală pentru încălcarea grosolană a ordinii publice, precum şi acţiuni care, prin conţinutul lor, se deosebesc printr-un cinism sau obrăznicie deosebită pentru care legea penală prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4000 la 14 000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *