Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Gaburici (nu) vorbește despre CV-ul…

Gaburici (nu) vorbește despre CV-ul său

Chiril Gaburici, premierul R. Moldova susține că va merge la Procuratură pentru a fi audiat în dosarul privind studiile sale. „Observ că acest lucru (invitația la procuratură) s-a întâmplat după apariția scrisorii pe care am publicat-o pe pagina mea de facebook. Sper că tot atât de repede se va mișca Procuratura și în cazul băncilor”, a precizat premierul.

Gaburici a menționat că tot ce a inclus în CV-ul său corespunde adevărului și că poate explica orice informație de acolo. Premierul face această afirmație, precum că informațiile incluse în CV-ul său sunt veridice, asta deși, nimeni nu a pus la îndoială acest lucru. Precizăm că, acum trei luni, ZdG a scris că premierul nu a inclus în CV-ul său mai multe informații importante și interesante, nu că ar fi inclus informații greșite.

Chiril Gaburici a fost astăzi la Centrul Național Anticorupție unde a avut loc o ședință de Guvern comună cu reprezentanții instituției.

Amintim că, tot azi, procuratura a anunțat că-l va audia pe Gaburici în dosarul privind studiile sale, după ce expertiza a demonstrat că diploma acestuia, cu care a ajuns la facultate, este falsă. Problemele din dosarul studiilor premierului au fost descoperite de ZdG.