Gaburici (nu) vorbește despre CV-ul său

Chiril Gaburici, premierul R. Moldova susține că va merge la Procuratură pentru a fi audiat în dosarul privind studiile sale. “Observ că acest lucru (invitația la procuratură) s-a întâmplat după apariția scrisorii pe care am publicat-o pe pagina mea de facebook. Sper că tot atât de repede se va mișca Procuratura și în cazul băncilor”, a precizat premierul.

Gaburici a menționat că tot ce a inclus în CV-ul său corespunde adevărului și că poate explica orice informație de acolo. Premierul face această afirmație, precum că informațiile incluse în CV-ul său sunt veridice, asta deși, nimeni nu a pus la îndoială acest lucru. Precizăm că, acum trei luni, ZdG a scris că premierul nu a inclus în CV-ul său mai multe informații importante și interesante, nu că ar fi inclus informații greșite.

Chiril Gaburici a fost astăzi la Centrul Național Anticorupție unde a avut loc o ședință de Guvern comună cu reprezentanții instituției.

Amintim că, tot azi, procuratura a anunțat că-l va audia pe Gaburici în dosarul privind studiile sale, după ce expertiza a demonstrat că diploma acestuia, cu care a ajuns la facultate, este falsă. Problemele din dosarul studiilor premierului au fost descoperite de ZdG.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *