[foto] Fostul director al Moldsilva, cu zâmbetul pe buze, deși risca 3 ani și jumătate de pușcărie

Ion Lupu, directorul Moldsilva în timpul vânătorii din Pădurea Domnească din 23 decembrie 2012 a fost achitat miercuri seara, în toate cele cinci capete de acuzare din dosarul vânătorii din rezervația naturală. Deși acesta risca, conform propunerilor procurorilor, 3 ani și jumătate de pușcărie, acest lucru nu pare să-l fi afectat pe fostul oficial. Cu doar câteva ore înainte de pronțarea verdictului, Lupu zâmbea și glumea în fața Judecătoriei Fălești.

Interesant este faptul că, Ion Lupu este acum reprezentant al PDM-ului, acolo unde a aderat, conform realitatea.md în luna septembrie 2014, cu doar câteva luni înainte de emiterea sentinței. Anterior, acesta a făcut parte din echipa PL, pe care a părăsit-o pentru PLR.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *