Droguri, arme și mai multe „bunuri”, găsite de oamenii legii

La sfârşitul săptămînii trecute, angajaţii Inspectoratului de poliție Cahul au primit o informație operativă precum un bărbat prepară, păstrează, consumă și vinde substanțe narcotice.

Astfel, la 27 martie curent, în cadrul percheziţiei desfășurate la domiciliul suspectului, de 59 de ani, originar din orașul Cahul, polițiștii au găsit: un sac din polietilenă și 35 pachețele cu masă vegetală uscată, seringi cu substanță de culoare cafenie, mai multe vase cu urme de substanță de culoare cafenie.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 217 alin. (2), CP RM „Păstrarea substanţelor narcotice, săvârşite în proporţii mari fără scop de înstrăinare”.

Dacă suspectul va fi găsit vinovat, acesta riscă amendă de la 8000 la 14000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore, sau închisoare de până la 1 an.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *