Doi cetățeni străini, bănuiți de sustragerea unei sume mare de bani

Oamenii legii au identificat doi cetățeni români, dați în căutare pentru sustragerea de la un client a unei sume de bani.

Bărbații de 38 și 56 de ani, în luna martie curent, într-un local din Chișinău, au sustras, pe ascuns, din buzunarul interior al jachetei clientului 4.000 de dolari SUA şi 3.500 de euro. Persoanele au fost anunțate în căutare și în privința acestora a fost eliberat mandat de arest pe un termen de 30 de zile.

Astfel, pe data de 18 august curent, ca urmare a desfășurării mai multor măsuri de investigație, echipa mixtă a reținut cetățenii străini în unul din localurile din mun.Chişinău.

În prezent, bănuiții se află în izolatorul de detenţie preventivă până la elucidarea tuturor circumstanțelor infracțiunii.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *