Avocat despre condamnarea lui Gheorghe Papuc: E o decizie ilegală. Va fi pusă în aplicare pe 19 februarie

Mihail Murzac, avocatul lui Gheorghe Papuc, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, consideră decizia luată de Curtea de Apel Chișinău una “absolut ilegală”. “Pentru aceleași circumstanțe sunt trași la răspundere mai multe persoane: Ion Perju, Eduard Baghirov… Nu e posibil să fie așa ceva”, spune Murzac.Decizia în baza căruia fostul ministru de Interne a fost condamnat la închisoare cu executare reală va fi pronunțată integral pe 19 februarie 2015. Până atunci, Papuc va rămâne în libertate.

“Dl Papuc a reacționat așa cum ar fi reacționat orice om normal la o decizie ilegală”, ne-a spus Murzac.

Avocații lui Vladimir Botnari nu au dorit să discute cu ZdG despre condamnarea cu suspendare a clientului lor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *